Rossum, een gezellige BOEL! op Hemelvaart

Op 18 mei a.s. weer een dag vol gezelligheid op ons Thijplein.
09.00 uur tot 14.00 uur.

NIEUW NIEUW NIEUW!!
We houden van vernieuwingen en verrassingen. Dit jaar gaat De schildersclub van de CoCeR hun werk tonen in ons Kulturhus de CoCeR. Loop even binnen en ga de kunstwerken bewonderen.

KOFFERBAKVERKOOP “Gooi  je klep los”
Je spullen uit de schuur of zolder inladen in de kofferbak of aanhanger en verkopen op onze Kofferbakverkoop.
Opgave kofferbakverkoop “Gooi je klep los” (10 euro) bij Eef Hartman: ehartman@rocvantwente.nl
Wees er snel bij want er is veel belangstelling.

BOEKENMARKT
Ook onze welbekende boekenmarkt is er weer. Hoe mooi is het om net dat ene boek te vinden waar je al lang naar gezocht heb. Tevens steun je hiermee onze dorpsbibliotheek.

KLEEDJESFESTIJN
Opnieuw dit jaar weer  een kleedjesfestijn.  Kinderen mogen met hun kleedje op het school- of Thijplein hun spulletjes verkopen. Opgave bij petraoudelashof@gmail.com

Tevens hebben we weer het Rad van Fortuin, Dit jaar met geweldige mooie prijzen. Loten worden op het terras en markt verkocht. Hiervoor hebben we nog jeugd nodig. Een heerlijke ijsje is dan snel en dik verdiend.

Op het terras bij De Bisschop (de CoCeR) en bij Jimmy ben je van harte welkom. Heerlijk genieten van muziek en  zang onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook bij onze verenigingen RSC Handbal en Volleybal Rosstars kun je heerlijk zitten en genieten van een heerlijke pannenkoek en fruit.

Voor de kinderen is er een draaimolentje en natuurlijk het springkussen.

Al met al wordt het weer Een gezellige Boel!  

Dit alles onder de vlag van St. Rossum Buitengewoon.

Met dank ook alvast aan onze diverse sponsoren.

Mochten er mensen zijn die ons naderhand willen helpen met opruimen, heel graag. Meld je aan bij één van de organisatoren. Vele handen maken licht werk en kan iedereen nog gezamenlijk nagenieten  op het terras.